PATI 14 I LES 14 REGLES D'EN JOHAN CRUYFF

La nostra escola ha estat seleccionada per la Fundació Johan Cruyff per ser la primera escola de Barcelona en adherir-se al projecte Pati 14.

El principal objectiu de la Fundació i del projecte Pati 14 és aconseguir la promoció de l'esport en els barris i en les escoles. Aquest projecte millora els patis amb pintures que simulen diferents ambients esportius, per motivar i incentivar als nens i nenes la pràctica de l'esport.

Les 14 Regles esportives d'en Johan Cruyff presents en el Pati 14 treballen els valors de respecte mutuu, la salut, el joc en equip, el desenvolupament personal i la integració, que son valors fonamentals en la nostra societat.

Dins d'aquest programa de la Fundació Johan Cruyff a Barcelona hi col·laboren: la Fundació FCBarcelona i l'Obra Social "la Caixa".

                   

El dilluns 9 de març hem inaugurat el Pati 14 amb l'assistència de personalitats de l'àmbit esportiu, cultural i polític. A nosaltres ens ha fet molta il·lusió que un antic jugador del Barça tant mític i tant estimat com en Johan Cruyff hagi vingut a la nostra escola. Com també ens ha fet il·lusió que vingués l'actual president del Barça i totes les personalitats convidades.

Aquí sota us mostrem un recull de fotografies i de les notícies que hem pogut trobar a la premsa que parlen d'aquest acte:

algunes fotos d'Agustín Forteza

. Esport3 5 de març 2015:

El nou projecte, en què, a més de les dues fundacions citades, també està integrada l'Obra Social de La Caixa, es diu Pati 14, i serà presentat a l'escola CEIP Seat de la Zona Franca de Barcelona.

Llegiu més: http://www.ccma.cat/esport3/la-fundacio-del-barca-i-la-fundacio-cruyff-reprenen-relacions-amb-la-signatura-del-conveni-pati-14/noticia/2647776/

. SPORT 5 de març 2015:

Con motivo de la presentación del proyecto 'Pati 14', el presidente azulgrana y el extécnico se volverán a ver las caras en el acto que se celebrará en la Escola CEIP Seat de la Zona Franca de Barcelona.

Llegiu més: http://www.sport.es/es/noticias/barca/reencuentro-del-morbo-entre-bartomeu-cruyff-tiene-fecha-3992485

. EL PUNT AVUI 6 de març 2015:

Dilluns que ve a la una del migdia hi ha un acte molt esperat. Al CEIP Seat de la Zona Franca de Barcelona es farà la presentació del projectePati14.

Llegiu més: http://www.lesportiudecatalunya.cat/nel9/article/8-esports/48-barca/829437-presentacio-de-lpati14.html?cca=1

.La Vanguardia 5 de març de 2015:

El nuevo proyecto, en el que además de las dos citadas fundaciones también está integrada la Obra Social de La Caixa, se denomina 'Pati 14' y será presentado en la escuela CEIP Seat de la Zona Franca de Barcelona
Llegiu més:  http://www.lavanguardia.com/deportes/20150305/54428769192/la-fundacion-del-barca-y-la-fundacion-cruyff-reemprenden-relaciones.html#ixzz3TcSGD5wb 

.ABC 5 de març 2015:

El nuevo proyecto, en el que además de las dos citadas fundaciones también está integrada la Obra Social de La Caixa, se denomina 'Pati 14' y será presentado en la escuela CEIP Seat de la Zona Franca de Barcelona.

Llegiu més: http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1808561

. SPORT  9 de març 2015:

Impulsado por la Fundación Cruyff y con el apoyo del Barça y La Caixa

Bartomeu y Cruyff presentan el proyecto 'Pati 14'. El presidente del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu y Johan Cruyff presentaron el proyecto Pati 14 en la escuela CEIP Seat

Llegiu més: http://www.sport.es/es/noticias/barca/bartomeu-cruyff-presentan-proyecto-pati-14-4001266

 

. EL PERIODICO: BARÇA

Bartomeu, un matí al pati amb Cruyff

El president del Barça i l'extècnic presenten el projecte 'Pati 14' al CEIP Seat de la Zona Franca

Llegiu més: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barca/bartomeu-mati-pati-amb-cruyff-4001653

. LÍNIASANTS  11 DE MARÇ 2015:

Un projecte de Cruyff millora el pati de l’escola Seat

Llegiu més: 110003-un-projecte-de-cruyff-millora-el-pati-de-l-escola-seat